Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

9 sätt att spara pengar på ditt badrumsrenovering

Om du vill renovera ditt badrum utan att spendera en enorm summa pengar är du på rätt sida. Nedan följer några tips som kan spara massor av pengar på ditt badrumsrenovering. Läs vidare.

Ha en plan

Om du har en budget kan det vara dyrt att hyra tjänster från en arkitekt eller designer, men det är värt det betalda priset. Men se till att du har en plan innan du anställer en professionell.

Rör inte rören

Om möjligt bör du använda befintlig rörledning. Om du flyttar verktyg, som badkar och toalett, måste du vara redo för stora utgifter. Enligt experter kan flyttning av VVS-armaturerna kosta dig så mycket som $ 5.000.

Spegelramning

Om du har en spegel från byggare bör du klä upp den med en bra ram.Dessutom döljer ramen också slitage. Experter rekommenderar att du lägger till ramar runt speglar för att dölja avskalningen runt kanterna.

Köp en ny toalettsits

Om du vill renovera ditt badrum bör du byta ut toalettstolen och locket istället för att kasta ut hela porslin abborre. På så sätt behöver du inte spendera pengar på en ny enhet.

Gå till antikaffärer

Om du vill uppgradera den gamla fåfängan bör du prova på antika klänningar på antikaffärer eller loppmarknader. Skönheten i dessa antikaffärer är att de erbjuder vackra fåfänga möbler till en bråkdel av kostnaden för nya möbler. Så att gå till dessa butiker är en bra idé om du har en stram budget.

Alternativ till kakel

Du behöver inte nödvändigtvis ha kakel i ditt badrumstak. Du kan ta hänsyn till andra alternativ, till exempel pärlstav eller återvunna träpaneler. I själva verket kräver trä mycket underhåll men ger bättre atmosfär. Så att använda trä istället för kakel är en bra idé.

Köp öppna hyllor

Ditt bad är en privat plats; öppna hyllor kan dock få ditt badrum att se rymligt ut. Dessutom kan några täckta korgar eller lådor rymma dina personliga föremål, såsom tvålar, handdukar och tvättar, för att bara nämna några.

Använd Paint

Måla kan göra stor skillnad när det gäller renovering av ditt badrum. Därför kanske du vill använda olika färger för att göra ditt badrum snyggare.

Tänk på resterna

Om du har letat efter en kakel rekommenderar vi att du tittar på eBay och Craigslist. Någon kan sälja sina rester på dessa webbplatser och du kan köpa dem till en bråkdel av kostnaden för nya saker. Ofta blir människor av med sina rester genom att lägga dem på dessa webbplatser för försäljning.