Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning för BridalAlley

Om du behöver eller behöver mer information eller har några frågor om vår ansvarsfriskrivning, är du välkommen att kontakta oss via e-post på bridalalley@gmail.com.

Ansvarsfriskrivningar för Bridal Alley

All information som tillhandahålls på vår webbplats –http: //bridalalley.com publiceras i god tro och endast för allmän information. Bridal Alley ger inga garantier för fullständigheten, tillförlitligheten och noggrannheten i denna information. Alla åtgärder du vidtar på den information du hittar på vår webbplats är helt på egen risk. Det är inte ansvarigt för förluster och / eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Med hjälp av vår webbplats kan du besöka eller omdirigeras till andra webbplatser genom att klicka på hyperlänkar till sådana externa webbplatser där ytterligare information kommer att ges. Medan vi uppmuntrar och gör vårt bästa för att bara tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara webbplatser av hög kvalitet, har vi tyvärr ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Webbplatsinnehåll, ägare eller inlägg kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk.

Samtycke

När du besöker eller använder vår webbplats godkänner du samtycket till vår ansvarsfriskrivning och godkänner dess villkor och tjänster.

Uppdatering

Skulle vi uppdatera, göra ändringar eller göra några ändringar i denna ansvarsfriskrivning eller webbplats kommer uppdateringarna aur ändringar att publiceras här.