Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Bästa tips för att göra ditt hus rent

Försök att inte falla i tillverkarnas fällor när det gäller att köpa en specialspecifik produkt för varje liten aspekt av städning. Du kommer bara att samla in ett skåp fullt av dyra rengöringsprodukter du aldrig använder! Håll dig i stället vid produkter du verkligen behöver: till exempel en desinficeringsrengöringsmedel som också kan rengöra glas, en desinficeringsrengöring för badrum och en golvrengörare som är säker på trä och kakel.

Ta en tandborste:

Det är svårt att hitta ett verktyg som kommer att slå den här allmänna rengöringsgadgeten. En tandborste eller injekteringsborste kan hjälpa dig att få ut det tuffaste smutset från de tätaste hörnen och gör rengöringsöppningarna enkla. Styrkan ligger dock i borsten. Låt dem göra jobbet åt dig.

Följ ett system:

Att ha ett system är viktigt för effektiv rengöring. Se till att du är klar med en rengöringsuppgift innan du börjar ta itu med en annan, annars kommer du att bli överväldigad och lite kaotisk – glömma vad du har och inte har gjort. Kom också ihåg att skura varje rum upp och ner så att du fångar damm när det faller.

Få en fräsch doft:

Många rengöringsprodukter har hårda kemiska lukt som gör att ett hem luktar som ett laboratorium. För att undvika detta kan du göra dina egna rengöringslösningar med natriumborat, tvättpulver, vinäger och bakpulver. Tillsätt några droppar eteriska oljor som lavendel, grapefrukt, yang-ylang och citron för en fin doft.

Vacuum Grout Tiles:

För att göra ditt kylskåp helt rent, gör dig redo för en kraftig dammsugning. Ta bort kylskåpets sparkplatta och dammsug pälsen och håret runt spolarna. Inte bara kommer ditt kylskåp att vara renare utan det kommer också att fungera mer effektivt – vilket sparar pengar på dina energiräkningar.

Allergener, dammkvalster, smuts och husdjursskador byggs upp i mattor över tid och lämnar dem dystra och missfärgade. Vårt professionellt erkända mattrengöringssystem i två steg kan extrahera smuts, ta bort fläckar, eliminera lukt och återställa färg, vilket gör att mattan ser ut och känns fräsch. Vår process är beroende av kraftfulla, branschledande rengöringslösningar som släpper ut smuts och smuts, följt av en fibersköljning som tar bort kvarvarande rengöringslösning och mycket av återstående fukt. På det sättet blir din matta torrare snabbare. Efter processen kommer din matta att känna sig uppdaterad och se bra ut på ett sätt som din familj och gäster kommer att uppskatta.

Construction Final Clean, både bostäder och kommersiella projekt.
In- / utrengöring.
Tjänster för underhåll av fastigheter.
Kontorsvaktstjänster.
Golv specialtjänster: trä, kakel, linoleum, strippning, rengöring, tätning, vaxning.
Fönsterrengöring.
Unik och minimalt störande stenpoleringsexpertis.
Matt-rengöring.