Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Det enda golvrengöringsverktyget du någonsin behöver

För många förmodligen! Majoriteten av hushållen har en kvast, en mopp och någon typ av dammmopp som använder engångsservetter för att plocka upp ludd, hår och smuts. Även om du kanske aldrig riktigt har funderat över hur många golvrengöringsverktyg du har innan du läser den här delen, är det dags att omvärdera din rengöringsverktygsarsenal. För många rengöringsverktyg motsvarar extra tid att städa när du enkelt kan använda den värdefulla tiden på att göra andra saker som att spendera tid med dina barn, familj, husdjur eller bara få lite extra tid genom att läsa en bok eller binging i din favorit Netflix-show .

Vad händer om det fanns en enda golvrengörare som skulle eliminera ditt behov av alla dessa golvrengöringsverktyg? Du skulle helt hoppa på möjligheten att dike allt annat för att göra det enklare för en vågrengörare, eller hur? Den som vill minska golvstädningstiden skulle göra det, och den goda nyheten är att dessa golvrengöringsverktyg finns, du behöver bara hitta rätt.

En golvrengörare som gör allt

Precis som det finns golvrengörare som fungerar på alla golvytor så finns det verktyg som gör allt också. De bästa är dammmoppar som fungerar som spraymoppar, vilket eliminerar behovet av både en kvast och en mopp. På det här sättet använder du helt enkelt ett verktyg för att plocka upp smuts och skräp på golvets ytor och sedan omvandla det till en spraymopp för att göra dem rena. Inte bara kommer du att minska den tid du spenderar på att rengöra dina golv, men du kommer också ha mer utrymme i din förvaringsskåp eftersom du bara behöver en golvrengörare där inne! Dessutom eliminerar spraymoppen också behovet av en irriterande hink som tenderar att ta upp mycket utrymme i din kvastgarderob.

Bra som en vinyl golvrengörare

Många nya bostäder och hyror har nu vinylgolv som ser ut som trä, sten eller klinkergolv. Det fantastiska med vinylgolv är att de är underhållsfria och är relativt lätta att sköta. Som andra golv måste du se till att smuts och korn sveps för att underhålla ytan, varför en dammmopp är bekväm för jobbet. För att göra den blank och ren, vill du ha en spraymopp för att ta bort fläckar och smuts. Det enklaste och bästa sättet att rengöra vinylgolv är att använda en speciell vinylgolvrengörare med en flerbruksgolvrengörare som enkelt kan förvandlas från en dammmopp till en spraymop.

En enklare dammmopp

När du hittar rätt golvrengörare som gör allt behöver du inte längre en kvast för att sopa upp smuts eller skräp! Dammmoppen gör det lättare att rengöra golvytorna eftersom du helt enkelt trycker på dammmoppen på ytan istället för att behöva använda en svepande rörelse om och om igen på alla dina golv. Den repetitiva rörelsen kan bli tröttsam, speciellt om du har en stor golvyta att täcka. Men när du letar efter en rätt dammmopp väljer du en som har återanvändbara mikrofiberkuddar så att du kan spara pengar och miljön istället för att behöva köpa ersättningskuddar hela tiden. De återanvändbara mikrofiberkuddarna kan rengöras i tvättmaskinen, vilket gör det till ett bekvämt och prisvärt alternativ till att köpa dammkuddar.

En bättre spraymopp

En allt-i-ett-golvrengörare fungerar inte bara som en dammmopp utan kan också användas som en spraymopp genom att helt enkelt stänga av rengöringsplattan och lägga till rätt golvrengöringslösning. Det finns inget behov av en hink fylld med smutsigt vatten som du måste släpa runt när du rengör dina golv eftersom spraymoppen håller själva rengöringslösningen! Den avger vätska direkt från utmatningen och använder mikrofiberrengöringsdynor för att rengöra smuts och mer. Dessutom kan en spraymopp komma in på svåråtkomliga platser bättre än en mopp och är bekvämare att använda än en vanlig mopp tack vare sin ergonomiska design. Och precis som dess dammmoppfunktioner är rengöringsdynorna också tvättbara och återanvändbara, så att du sparar pengar utan att behöva köpa ersättningsdynor hela tiden.