Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Enkla steg för gnistrande och groddfritt badrum

Om du tittar på ditt medicinskåp och känner dig illamående istället för lättnad, tittar du på din badrumsspegel och du kan inte ens känna igen ditt ansikte eller behåller inte ens information om färgen på ditt badrums kakel, utan tvekan du dåligt behov av att göra seriös badrumsrengöring. Den här artikeln ger dig de mest effektiva stegen för att få ditt badrum till sitt glittrande och uppfriskande utseende igen.

Föremål som krävs för rengöring av badrum:

1-Bekväma rengöringskläder
2-stegsstege
3-dammmopp med långt handtag
4-svampar
5-plastsäck
6-rengöringsmedel eller lösningar
7-Liten hink eller hink

Uppenbarligen måste du ägna lite tid åt att effektivt göra badrumsstädning. Först och främst måste du ha bekväma kläder. De kläder du ska välja är de som kan underlätta rörlighet fritt, så att du når hörnen på ditt badrum. När du har tagit på dig lämpliga plagg är nästa sak du ska göra att eliminera röran i ditt badrum. Du bör börja med att rengöra ditt medicinskåp. Titta på etiketterna på läkemedlen och lägg piller, kosttillskott och andra läkemedel som redan har gått ut och andra saker som du inte behöver längre.

Rengöringsprocedurerna för badrummet bör utföras utan några störningar i komfortrummet. Du bör bli av med tvätten om den placeras inuti. Ta bort saker som inte har någon betydelse för ditt städföretag.

Saker att tänka på innan rengöring

När du rengör badrummet bör du först damma av hörn och tak. Detta eliminerar alla möjligheter att upprepa alla sysslor om du glömmer att titta på dessa platser från början. All väggkonst inuti bör rengöras och rensas bort för att eliminera dammbildning. När du arbetar med fotografier och inramad konst bör du se till att du inte använder sprayrengöringsmedel i dessa bitar. Detta beror på att lösningarna kan sippra genom glaset och förstöra dina bilder. Du bör använda en lätt våt trasa istället och torka av dem med gamla tidningar för att göra glaset rent och glänsande.

Dammning av fläktar och ventiler är ett viktigt steg i badrumsstädning. Du bör rengöra fläktarnas och ventilationsöppningens utsida med ett rengöringsmedel eller lösning blandat med vatten och torka bort smutsen med en oren trasa. Armaturer inne i badrummet ska lossas, tvättas och torkas innan de läggs tillbaka.

Gardiner, persienner eller draperier i ditt badrum bör tvättas och rengöras därefter. Rengöring av badrummet innebär fönsterbehandlingar och lämplig tvättning av hörn och fönsterbrädor. Om du planerar att byta ut dina skärmar tar du bort dem och sköljer bort dem på lämpligt sätt.

Badrumsrengöring är inte komplett utan att skrubba badkar och dusch och naturligtvis göra duschdörrarna glänsande. Du bör inte misslyckas med att lägga märke till tvålskorpan och rengöra dem med naturliga eller kommersiella rengöringslösningar.

Slutsats

De viktiga aspekterna av badrumsrengöring är att tvätta diskbänken, tvätta toaletten, sopa och torka badrumsplattorna, skaka badrumsmattorna, rengöra insidan och utsidan av linne- och medicinskåpen, tömma och rengöra papperskorgen och se till att allt är torr efter rengöringsprocessen.