Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Grundläggande rengöring av badrum

Om du inte har haft mycket erfarenhet av att rengöra ett badrum tidigare kan det vara en ganska överväldigande uppgift. Du vill bara få det gjort så snabbt och enkelt du kan, men istället måste du försöka räkna ut vad du gör, hur man gör det, vilka produkter man ska använda, vad som kommer att skada vissa ytor och så vidare! Vad irriterande!!

Tja, den här artikeln beskriver grunderna för badrumsstädning, så att du kan gå upp och städa och gjort så snart som möjligt.

Grundläggande rengöring av badrum

För det första är det viktigaste faktumet med badrumsrengöring detta: att städa oftare under en kort tid är bättre än att låta det bli riktigt smutsigt under lång tid och sedan behöva spendera timmar på att skrubba och desinficera. Det är bäst att ge ditt badrum en snabb rengöring en gång i veckan.

Det finns ett par olika ytor som behöver rengöras på olika sätt i badrummet. Det vanligaste materialet i ett badrum är kakel, så kan vi börja där.

Hur man rengör badrumsplattor

Det säkraste och enklaste sättet att rengöra badrumsplattor är att använda tvättmedel blandat med varmt vatten, eller ett kommersiellt multifunktions- eller duschrengöringsmedel. Använd en mjuk trasa och ge alla kaklade ytor en skrubba. Du kommer att känna att smutsiga plattor är lite svårare att köra över trasan, och när du blir av med tvålskum och muck blir det väldigt hal.

För att rengöra dina plattor, skölj hela ytan med färskt vatten.

Hur man rengör badrumsmassan

Nästa i vår badrumsstädning grunderna krasch kurs är rengöring injekteringsbruk.

Grout är cementet i luckorna mellan dina plattor. Det behöver skrubbas samtidigt som du rengör brickorna för att förhindra mögel, mögel och tvål att byggas upp och färgas.

Ett enkelt sätt att rengöra injekteringsbruk är att skrubba den med en tandborste eller en specialiserad injekteringsborste. Allt du behöver göra är att använda samma produkt som du använder för att rengöra brickorna och använda lite armbågsfett på injekteringslinjerna. Ge de områden som ser rena ut en snabb skrubbning och ge eventuella färgade områden mer arbete.

Hur man rengör toaletten

Ett av de andra viktiga områdena som behöver uppmärksammas är toaletten.

Toaletten är ganska snabb och lätt att rengöra. Använd en kommersiell toalettrengöring på insidan av skålen, liksom på andra ytor. Skrubba insidan av skålen med en toalettborste, torka av utsidan med en trasa som innehåller en del av produkten. Slutligen, torka bort de yttre ytorna med en ny trasa för att bli av med rester. Lätt!