Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Hur du rengör ditt badrum i fyra enkla steg

Steg 1- Rensa ytor

Innan du sprayar eller skrubbar, rensa bort allt som ligger på dessa ytor – tandborste, lotion och schampoflaskor, bomullstussbehållare osv. Poängen är att kunna spraya och torka utan att oroa dig för att ditt badrumsrengöringsmedel kommer på allt annan. Du bör också flytta smutsiga handdukar eller tvätt ut ur badrummet, samt soptunnor. När du har rensat bort allt kan du börja spraya dina ytor med en mild rengöringsmedel.

Steg 2- Spraya och torka

Torka av diskbänken och disken med handskar och se till att du kommer bakom och under kranen. När du sprutar och torkar vill du se till att du sprutar på ytan, inte på trasan, för du vill låta ingredienserna i badrumsrengöraren göra sin magi innan du torkar bort den. Se till att spruta hyllor, speglar, bänkskivor och alla barer som vanligtvis håller upp dina handdukar och toalettpapper.

Steg 3- Skrubba ner det

Applicera en tvålborttagningsmedel i duschen för att se till att du blir av med eventuella ansamlingar. Du kan också få en rengöringsprodukt för kakel och injekteringsbruk för att se till att dina plattor ser ut som nya. När det gäller din toalett, vill du se till att du får någon uppbyggnad och fläckar som ackumuleras i skålen och under sätet. Håll en toalettskrubber bredvid den för att hålla din toalettskål fräsch mellan rengöring. Sopa och torka golven med en golvrengörare och använd en ren, torr trasa för att torka av alla andra ytor som inte har torkat ännu.

Steg 4 – Organisera

Nu när du är klar med rengöring är det dags att sätta tillbaka allt på plats. Det här är dags att rensa bort och bli av med allt du inte använder i ditt badrum. Ta ut papperskorgen och byt ut dina handdukar innan du klappar dig själv på ryggen.

Håll ditt badrum renare när tiden går

Det är lätt att ta en rengöringsprodukt och använda den som ett badrumsrengöringsmedel, men du kanske missar några tunga ingredienser som gör mer än den vanliga rengöringsprodukten. Du kan till exempel hitta ett badrumsrengöringsmedel som också hjälper till att ta bort tvålskum eller ett badrumsrengöringsmedel som effektivt minskar utseendet på injekteringsbruk och lämnar dina kakel glittrande. Oavsett vad du väljer att använda kan du hålla ditt badrum renare över tiden bara genom att göra en snabb rengöring så ofta. Om du ser att diskbänken har en plats, vänta inte till rengöringsdagen. Ha en trasa i närheten för snabb rengöring för att göra rengöringsdagen mer uthärdlig.

Hitta de bästa badrumsrengöringsprodukterna

När du tänker på rengöringsprodukter för badrum kanske du undrar om det finns en lösning för dig som kan fungera bättre än andra. Sammantaget är det du kan försöka fokusera på ingredienserna som badrumsrengöringsprodukterna i sig är tillverkade med och hur effektiva de är kända för att vara. Läs recensioner och utforska pålitliga varumärken för att hitta de badrumsrengöringsprodukter som fungerar för dig.

Skaffa en tvålborttagare som fungerar

Människor kan spendera mycket tid på att undersöka det bästa sättet att ta bort tvålskum i badrummet, men det enda sättet att verkligen göra det är med en tvålskumborttagare som använder kraftfulla ingredienser och inte lämnar ränder. Vill du ha något ännu bättre? Hitta en tvålborttagare som inte kräver mycket (eller någon) skrubbning. Det finns några tvålskumborttagare som uppfyller alla dessa kriterier samtidigt som de ger de resultat du behöver.