Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Hur man gör egna rengöringslösningar för laminatgolv

Beroende på vilken typ av golv du har varierar de nödvändiga rengöringslösningarna och metoderna. Det finns flera butiksköpta rengöringslösningar att köpa i någon lokal bekväm butik, men för dem som föredrar att använda en mer praktisk metod finns det några hemlagade recept som är perfekta för laminatgolvvård! Fortsätt läsa för att lära dig några effektiva recept för rengöring av laminatgolv som du kan göra helt på egen hand.

Hemlagade rengöringsmedel för laminatgolv

Korrekt skötselburk av laminatgolv är nyckeln till att förlänga golvets livslängd. Att göra hemlagade lösningar själv är lätt att göra och minskar avfallet. Du behöver bara förbereda den nödvändiga mängden före varje golvrengöringsjobb, vilket gör det enkelt och snabbt att göra! Här är några hemlagade rengöringsrecept som du kan använda för säker och effektiv skötsel av laminatgolv:

Recept 1

För detta recept behöver du bara varmt vatten och destillerad vit vinäger. Kombinera bara 4 koppar varmt vatten med 1 kopp vinäger för att göra denna lösning. Applicera med ren torrmopp eller för hand med en skurborste.

Recept 2

Detta recept använder också varmt vatten och vinäger, liksom några andra ingredienser. Fyll en skål eller hink med två koppar varmt vatten. Blanda i 2 koppar ättika, 1 kopp citronsaft och 2 uns standard diskmedel. Applicera med en ren, torr trasa.

Recept 3

Detta är en starkare rengöringslösning för hårda injekterings- och kakelfläckar. Blanda ½ kopp spritalkohol med 2 teskedar ammoniak och 1 tesked standard diskmedel. Avsluta med att hälla i 3 koppar varmt vatten. Applicera med ren torrmopp.

Recept  4

En mild och fräsch doftande rengöringslösning för laminatgolv, detta recept använder babyschampo! Kombinera 1 liter varmt vatten med bara 2 tsk babyschampo. Applicera för hand med en ren, torr trasa.