Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Hur man lyckas rengöra badrumsplattor

Vi vill alla att våra badrum ska glittra och lysa. Detta gäller särskilt för företag som tillgodoser besökare, gäster och kundkrets. Även hemma är badrumshygien avgörande för din komfort och livskvalitet. Dessutom är toalettplattor inte bara på golven; det installeras också ofta på väggar, bänkskivor och duschar. Det betyder att det är ett mångfacetterat ansvar att hålla dina badrumsplattor rena.

Lyckligtvis finns det flera sätt att lyckas rengöra kakelgolv och ytor. Att lära sig de säkraste och mest effektiva metoderna för att ta bort mineraluppbyggnad kan dock ge en mer grundlig, säker och sanitär rengöring. Fortsätt läsa för att fånga upp några av dessa säkra och effektiva tips och rekommendationer för rengöring av badrumsplattor.

Tips för borttagning av mineraler och kakelrengöring

Regelbunden rengöring är det bästa sättet att minska mineraluppbyggnaden och förlänga livslängden på ditt badrumsgolv, väggar och andra kaklade ytor. Det finns många rengöringsmedel på marknaden idag som kan användas för regelbunden rengöring av badrumsplattor; varav några kan vara kemiska, miljövänliga och barnsäkra.

Med tusentals rengöringsprodukter att välja mellan är det lätt att känna sig överväldigad. Om du föredrar ett enklare tillvägagångssätt kan du helt enkelt använda vanliga hushållsprodukter för att rengöra kakelytor och golv istället. Här är en bra guide att referera till för kakelrengöring och sanering:

Här är vad du behöver:

1-Kalciumborttagningsprodukt (dvs. CLR, Lime Away, etc.)
2-Målarens rakblad
3-Tandborste
4-Grout Cleaner (dvs Grout Bully, Goo Gone Badrumsrengöring, OXY-Grout Tile Cleaner, Ect.)
5-Varmt vatten

Här är vad du ska göra:

1-Spraya kalciumborttagningsprodukt på vägg och golvplattor.
2-Låt sitta i fem minuter.
3-Använd målarens blad för att skrapa stora ansamlingar av mineraler försiktigt. Håll bladet lutande och tryck i en vinkel över plattan.
4Applicera injekteringsmedel på injekteringsbruk.
5-Låt rengöringsmedel sitta i 10 minuter.
6-Skrubba injekteringsbruk kraftigt med tandborste.
7-Skölj med rikliga mängder varmt vatten.
8-Upprepa varje vecka.

Det rekommenderas starkt att rengöra och desinficera golv, väggar och bänkskivor i badrum minst en gång i veckan. Detta förhindrar kakelfläckar, mineraluppbyggnad, mögelackumulering och lukt. Du kan enkelt förlänga livslängden på dina badrumsgolv och diskar genom att genomföra rutinunderhåll och rengöring.
Ibland är kakelgolvet på platsen utan återkomst; oavsett hur mycket du rengör det förblir golvet tråkigt, skadat och i slutändan tilltalande. Om detta låter som dina toalettgolv kan det vara dags att överväga ett badrumsrenovering. Kontakta en lokal och pålitlig badrumsrenoveringsentreprenör för professionell rådgivning och service.