Hem Rengöring Tips

Rengör ditt hem !!!

Mint automatisk golvrengöringsrobot

Det finns flera märken av golvrengöringsrobotar tillgängliga, men ingen av dem sticker verkligen ut från de andra när det gäller funktioner eller kvalitet. Det har dock äntligen förändrats, för nu har konsumenter en revolutionerande ny typ av golvrengöringsrobot att välja mellan och det är den automatiska golvrenarroboten från Evolution Robotics.

Golvrengöringsrobot

Den automatiska golvrengöringsroboten Mint är i grunden utformad för att rengöra alla typer av hårda golvytor, såsom laminatgolv, kakel eller trägolv. Det kan plocka upp smuts, damm och till och med djurhår från golvet genom att svepa eller torka området. Det är mycket effektivt vid rengöring, eftersom dess kompakta storlek gör det möjligt att komma åt svåråtkomliga områden och eftersom den är fyrkantig kan den också rengöra längs kanterna.

Syftet med golvrengöringsrobot

Syftet med Mint golvrengöringsrobot är att rengöra ytor, men hur detta görs är annorlunda. Till skillnad från andra märken använder Mint golvrengöringsrobot mikrofiber eller engångsdukar för att rengöra hårda golvytor. Torka och våta rengöringsdukar kan köpas direkt från Mint och dessa kan användas hundratals gånger, men Mint-rengöringsroboten är kompatibel med nästan alla märken av engångsrengöringsduk. När ytorna har rengjorts kan dessa dukar tvättas och användas igen eller helt enkelt kastas bort. Ingen smuts eller skräp sugs upp i golvrengöringsroboten, vilket eliminerar behovet av att underhålla motorn, byta filter och tömma soptunnor.

Funktioner i golvrengöringsrobot

En annan fantastisk ny funktion i Mint-golvrengöraren från Evolution Robotics är att det är väldigt tyst när det är i drift. Ljudnivån är jämförbar med en viskning och det betyder att den kan användas hela tiden, eftersom bullret inte stör människor i telefonen eller väcker någon. När robotgolvrengöraren är klar med det område som den ska rengöra stängs den också av automatiskt efter att ha återvänt till den plats där den startades. Genom att stänga av så snart jobbet är gjort kräver Mint-golvrengöringsroboten mindre laddning och det i sin tur innebär lägre driftskostnader. Eftersom det också återvänder till det där ägaren satte ner det är det också lätt att hitta och det finns ingen anledning att söka efter det.

Evolution-robotik använder också det avancerade North Star Navigation System för att styra golvrengöringsroboten. Detta navigationssystem liknar ett GPS-system och säkerställer att inga delar av golvet missas genom att roboten rör sig i raka linjer. Det navigerar också Mint golvrengöraren längs baseboards och runt alla föremål på golvet, inklusive mattor och möbler. När Mint-rengöringsroboten rör sig runt området som ska rengöras skapar den en karta över var den har varit och noterar alla hinder och kanter. När kemtvättdukar används kan Mint-golvrengöringsroboten skapa en karta för upp till 1000 kvadratmeter. Men i moppningsläget är kartläggnings- och rengöringsområdet begränsat till maximalt 250 kvadratfot.